Yvette
Masseren is mijn van jongs af aan bijgebracht door mijn Indische vader. In mijn Indische handen zit dezelfde kracht, die ik heb ervaren in mijn jeugd als mijn vader mij masseerde. Hij leerde mij hoe ik mijn handen moest gebruiken en hoe ik verhardingen los kan masseren. Bij Marin ben ik mijn verder gaan specialiseren in deep tissue massages en intuïtief masseren.

Ik help mensen te luisteren naar wat hun lichaam hen vertelt. Ben je gespannen, heb je pijnlijke schouders, hoofdpijn of rugklachten dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door met volle aandacht te masseren gaat de energie in je lichaam weer stromen en help ik het lichaam weer in balans te krijgen.

 

Ieder persoon en ieder lichaam, heeft een specifieke behandeling nodig. Ik maak contact, observeer en masseer met volle aandacht het hele lichaam. Er zal zeker extra aandacht uitgaan naar pijnlijke gebieden, maar ik blijf kijken naar het grotere geheel. Mijn doel is om een betere doorbloeding in de spierverharding te krijgen zodat het bloed weer beter kan doorstromen en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Behalve stimulerend zijn mijn massages ook ontspannend en drukverlagend. Een stevige massage die wordt gegeven met gevoel. Ik eindig altijd met een ontspannende hoofdmassage.

Spreekt bovenstaande je aan? Boek dan nu een massage bij mij.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.