Welmoed

”Sat Nam”, een sanskriet woord uit o.a. de yoga met de betekenis ”ware naam” of identiteit (contact met je ziel, de waarheid en essentie van jouw zijn). Er zijn vele wegen om te komen tot je kern, waarvan massage en zorg voor je lijf er één is. Graag wil ik jou in contact brengen met je lijf,  je weer verbonden  laten voelen met jezelf.

Massages helpen je in contact te brengen met je lijf en geest en helpen deze zo met elkaar in balans te brengen. Voornamelijk uit het hoofd komen en de wijsheid van het lichaam laten spreken. Aanraking en massage stimuleert het vrijkomen van endorfines, de lichaamseigen natuurlijke pijnstillers. Een belangrijk doel van een massage is om de pijn, blokkade of spanning, die in jouw lichaam is opgeslagen, te bevrijden en je energie weer te laten stromen.

In de voetsporen van mijn opa, die een helende invloed had met zijn handen, merk ik dat ik ook energetisch kan werken en ben ik me sinds een aantal jaar gaan ontwikkelen op dit vlak.

In 2020 ben ik begonnen met intuïtief masseren bij Marin. Ook volg ik diverse cursussen om te groeien, o.a. energetisch (lichaams)werk (de Amerikaanse Eden method), spiertesten (Duitse biochemicus Brunhild Hofman), healer centrum ”House of Tanuki” en heb ik me verdiept in verschillende massagetechnieken als ”deep tissue” en Zweedse massage.