Siebrecht
Vanaf het moment dat ik met massage in aanraking ben gekomen, vind ik dit het allerleukste wat er bestaat. Mensen op de tafel weer in contact brengen met het lichaam. Dat is zo dankbaar. Na een actieve vakantie in Thailand in 2017 (waar ik me veel liet masseren) was ik helemaal verkocht en besloot ik de opleiding tot Holistisch Masseur te gaan doen. Dat voelde als thuiskomen. Na dit jaar heb ik verschillende verdiepingscursussen gedaan en dat duurt voort. Elke dag raak ik meer geïnspireerd en verwonderd door het menselijk lichaam.

Bij een bewuste levensstijl hoort een massage, zodat je lichaam tot rust komt en je de enorme gedachtestroom even tot bedaren brengt. In ons drukke bestaan hebben we nauwelijks tijd om te ontspannen. Er wordt veel van ons gevraagd zowel geestelijk als lichamelijk. De aanraking door massage ontspant, stimuleert de aanmaak van de gelukshormonen oxytocine en dopamine en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

In mijn ontspanningsmassages vind ik het belangrijk dat je je welkom voelt, de massage helemaal is afgestemd op jouw behoeften en uiteindelijk met een tevreden gevoel naar huis gaat. Ik werk met verschillende technieken; lange stroken afgewisseld met hard (triggerpoints) en zachte druk en stretchen, zodat je helemaal in je lichaam kunt zakken en als herboren de tafel af komt. Zie ik je binnenkort?