SheilaZoals een vroegere cliënt van mij in Engeland het verwoordde: “Sheila’s massages zijn het perfecte middel tegen een dag vol stress; stevig genoeg om alle spierknopen los te maken, maar nog zacht genoeg om ook heerlijk te ontspannen.”

Ik behaalde mijn massage diploma meer dan 20 jaar geleden, en 13 jaar geleden voegde ik daar voetreflexologie aan toe. Daarnaast heb ik vele cursussen in energetische heling gevolgd. In Engeland heb ik ruim 10 jaar een praktijk gehad. Ook ben ik Biodanza docent.

Holistisch betekent “het geheel”, dus ik behandel je helemaal: lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Elke behandeling is maatwerk voor jou. Mijn doel is om je weer in balans te brengen met jezelf. Als je weer kunnen ontspannen in je lichaam, kunnen je het verschil weer maken tussen wat je denkt en wat je voelt. Onze gedachten dwalen vaak af naar een vroegere gebeurtenis, of naar het ons zorgen maken over de toekomst. Als we kunnen voelen wat er in ons lichaam gebeurt, kunnen we ook voelen wat echt is.

Mijn massages zijn gebaseerd op de Zweedse massage techniek, maar ik maak ook gebruik van Stretching, technieken uit de Shiatsu, Thaise massage en Energie-werk, net wat er nodig is. Meestal combineer is diepe massages voor de plekken die dit hard nodig hebben en meer zachte technieken om te helpen ontspannen.

Meestal eindig ik de behandelingen met een beetje voetreflexologie. Dat helpt om de effecten van de massage te versterken.

Ik bied ook behandelingen aan die enkel bestaan uit voetreflexologie. Ons hele lichaam is weerspiegeld in onze voeten. Als er een plek in ons lichaam is geblokkeerd, dan vormen zich kleine kristallen onder de huid op die plek op onze voet. Door zachte massage van de voet worden die kristallen afgebroken en de blokkade in ons lichaam is daarmee opgeheven, en ons lichaam kan zichzelf verder helen. De meeste mensen voelen zich heel ontspannen na een behandeling. Voetreflexologie is behulpzaam bij rugpijn, migraine, onvruchtbaarheid, hormonale onbalans, stress en werkt ook goed tegen de bijeffecten van kanker behandelingen.

Als je komt voor een massage geef je jezelf een pauze van de tredmolen van het leven om te kunnen vertragen en ontspannen. Mijn doel is dat je je na afloop van de behandeling weer geweldig en ontspannen voelt.

Meer informatie op mijn website: www.wholenesstherapies.nl