Remco

De essentie van een massage vormt voor mij de uitdaging om jouw blokkades op te heffen en je spieren te laten ontspannen zodat de energie weer door je lijf kan stromen. Soms vereist dit een krachtige aanpak, soms een zachte aanraking, meestal een combinatie van beide. Dit is iets wat ik met jou bespreek waarna we samen luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Als ik mijn werk goed doe heeft de massage effect op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Het masseren heb ik van huis uit meegekregen waarna ik me er op latere leeftijd meer in ben gaan verdiepen. Mijn stijl is een combinatie van technieken uit deep tissue, shiatsu en Thaise massage. Ik werk met drukpunten en maak dankbaar gebruik van mijn knokkels, polsen en ellebogen. Ook ben ik geïnstrueerd in Lomi Lomi massage, de Hawaiiaanse ontspanningsmassage met haar lange strijkingen van wisselende intensiteit.

Het ritmische en repetitieve van de Lomi Lomi massage spreekt me tevens aan vanuit mijn andere vakgebied: als fanatiek drummende beroepsmuzikant zet ik mijn handen ook al decennia lang hard aan het werk. Naast drummer en masseur ben ik gecertificeerd Mental Coach dus een goed gesprek ga ik niet uit de weg.
Hopelijk tot snel!