Onze massage workshops en lessen bieden je handvatten om professionele massages te geven aan een ander én aan jezelf. De locatie van onze lessen is Amsterdam Noord, in de heerlijke ontspannen setting van yogaschool Ramuh Yoga. Hieronder vind je ons diverse aanbod, dat aansluit op de behoeften van zowel beginnende als gevorderde masseurs. Onze lessen hebben een holistische insteek; er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Cursus Zelf Massage

Met deze zelfmassage les leer je luisteren naar jouw eigen lichaam door het registreren van jouw pijnen en/of ongemakken. Wij gebruiken meditatie, ademhalingstechnieken en stretch oefeningen om dieper in je eigen systeem te komen.

€ 12,50 per les | Tijdstip: vrijdag 11.30-13.00 uur

Lees meer

Training Intuïtieve Massage voor Beginners

Deze training geeft je een gedegen basis van het massage vak. Kennis van spieren en hands-on technieken zoals voetreflex, olie massage en acupressuur geven je de tools om op een professionele manier het hele lichaam te benaderen.

Prijs: €495,- voor 4 zaterdagen
Startdata: zaterdag 5 mei en zaterdag 6 oktober

Lees meer

Training Intuïtieve Massage voor Professionals

Training voor iedereen die reeds ervaring heeft in het massage vak en/of healing. Deze training gaat specifiek in op het verlichten van burn-outs, hoogsensitiviteit, verklevingen en het brengen van balans. Je leert speciale technieken om de problemen van het lichaam te herkennen en specifiek aan te pakken.

Prijs: €225,- voor 2 vrijdagen
Startdata: 4 mei, 1 juni, 14 sept of 16 nov.

Lees meer

Workshop Cupping

Workshop van 1 dag voor iedereen die ervaring heeft in het massage vak of nieuwsgierig is naar cupping. Deze manier van cupping werkt op het weefsel, de spieren en aanhechtingen om in een diepere ontspanning en verlichting te komen.

Prijs: €225,- voor 1 zaterdag
Startdata: 30 juni, 14 juli, 8 sept, 22 sept

Lees meer