Deze training geeft je een gedegen basis in het massage vak.
Kennis van spieren en technieken zoals drukpunt massage, deep tissue, voetreflex en olie massage geven je de tools om op een professionele manier het gehele lichaam te benaderen. Daarnaast leer je je intuïtie versterken zodat je de behoefte van het lichaam in zijn totaliteit gaat zien.

Deze training wordt gegeven in kleine groepen, waardoor er veel aandacht voor jouw eigen ontwikkeling is. Doordat je op elkaar oefent ervaar je direct hoe deze massage aanvoelt. Thuisstudie en oefenen tussen de lessen door wordt aangeraden.

De cursus wordt gegeven door Marin Dijkman, oprichtster van Massage Marin. Marin is ruim 13 jaar werkzaam als masseuse in Amsterdam en is in 2017 door het Parool uitgeroepen tot de top 10 beste massage studio’s in Amsterdam. Marin beheerst vele soorten technieken waaronder triggerpoint, shiatsu, deep tissue, itjit en voetreflex. Zij kijkt met een holistische visie naar het lichaam: alles staat in verbinding met elkaar. Haar passie en kunde gaat over lichamen ‘lezen’.

“Ik wil niets liever dan met passie, aandacht en empathie werkelijk contact maken en energie overbrengen met mijn massages”, aldus Marin.

Als je de lessen naar tevredenheid hebt afgerond ontvang je een certificaat.

praktische informatie:

  • 4 lessen op zaterdag & zondag van 10:00-17:00 uur, materialen zoals olie en handdoeken worden verzorgd
  • een heerlijke lunch tijdens de lesdagen
  • investering € 495,- p.p. incl btw
  • eerstvolgende trainingsdata:
    7 sept + 8 sept + 21 sept + 22 sept
  • locatie: Bundlaan 60, 1031KA Amsterdam

inschrijven kan door het contactformulier hieronder in te vullen

Kies een workshop
Aanvullende informatie (met indien van toepassing workshop data)