Onze massage workshops en lessen bieden je handvatten om professionele massages te geven aan een ander én aan jezelf. De locatie van onze zelfmassagelessen is Amsterdam Noord, in de heerlijke ontspannen setting van yogaschool Rumah Yoga. De workshops en trainingen worden gegeven op een andere locatie in Noord, dicht bij filmmuseum Eye. Hieronder vind je ons diverse aanbod, dat aansluit op de behoeften van zowel beginnende als gevorderde masseurs. Onze lessen hebben een holistische insteek; er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Zelfmassage Les

Tijdens onze zelfmassage lessen leer je luisteren naar jouw lichaam door het registreren van pijn en/of ongemak. Je leert meditatie, ademhalingstechnieken en stretchoefeningen in te zetten om dieper in je eigen systeem te komen.

Lees meer

Training Intuïtieve Massage voor Beginners

Deze training geeft je een gedegen basis in het massage vak. Kennis van spieren en technieken zoals drukpunt massage, deep tissue, voetreflex en olie massage geven je de tools om op een professionele manier het gehele lichaam te benaderen.

prijs: € 495
datum:  op aanvraag

Lees meer

Training Intuïtieve Massage voor Professionals

Deze training is geschikt voor iedereen die reeds ervaring heeft in het massage vak en/of met healings-technieken. De training gaat specifiek in op het verlichten van burn-outs, hoogsensitiviteit, verklevingen en het brengen van balans.

prijs: € 330
datum: op aanvraag

Lees meer

Workshop Cupping

Workshop van 1 dag voor iedereen die ervaring heeft in het massage vak of nieuwsgierig is naar cupping. Deze techniek werkt op het weefsel, de spieren en aanhechtingen om in een diepere ontspanning en verlichting te komen.

prijs: €225
datum: op aanvraag 

Lees meer