Therapeutische Sessie

Wil je meer weten over de oorsprong van de klacht? Voel je ook dat je lijf je een verhaal wil vertellen? Wil je anders met pijn omgaan?
Boek dan een Therapeutische Sessie. Je zet je klacht in de spotlight waardoor je het anders gaat benaderen en lichter voelt.

Het helpt je bij:

  • stress- en spanningsklachten
  • burn-out
  • vermoeidheid
  • slapeloosheid
Massage therapie
Tijdens deze 90 minuten sessie gaan we op onderzoek. In gesprek en op de massagetafel. Waar komt de klacht vandaan en welke emoties zijn er aan verbonden?
We gaan op zoek naar de kern, het zichtbaar maken van oude patronen en dat je daar kan ontspannen. We geven je bruikbare tips hoe je hoofd, lichaam en ziel kunt verbinden zodat je anders met de klacht kunt omgaan. En dat is waar ruimte ontstaat, ruimte voor jou.
Cranio sacraal therapie
Een 90 minuten sessie gericht op je cranio sacrale systeem, ook wel het ‘hersenritme’ genoemd. De hersenen en het centrale zenuwstelsel wordt beschermd door een vlies met daarin een vloeistof die pulseert. Bewust en onbewust slaan we emoties en fysieke problemen hier in op. Dit heeft effect op ons hele lichaam, hormonen en humeur.
Met deze therapie, oorspronkelijk uit de Osteopathie, wordt op een hele lichte manier het hersen-ruggenmerg vloeistof beïnvloed zodat je weer in balans komt. Je zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd en je lichaam wordt uitgenodigd om weer optimaal te gaan functioneren.