Wat is Ademwerk met Sayenn ?

Een rustige verbonden circulaire ademhalings techniek zonder visualisatie die je in een andere bewustzijnstoestand brengt terwijl je je bewust blijft en je helpt loslaten om bij je kern te komen. Het versterkt ook de levensdrang en levensenergie waardoor je je ‘ herboren ‘ kan voelen. Het herstelt je natuurlijke ademhaling en helpt het los laten van negatieve overtuigingen die je niet van dienst zijn die voort kwamen uit geboorte trauma, goedkeuring van je ouders of mensen om je heen nodig hebben, culturele conditioneringen, patronen van de voorouders etc. De sessie duurt 2 uur.

Sayenn is een zeer ervaren Ademgids, coach en lichaamswerker waardoor je een krachtig transformatieproces door kan maken met haar. Ze heeft ook ademwerkers opgeleid en geeft regelmatig retreats in het buitenland. Sayenn is ‘to the point’ en helpt veel mensen weer terug naar hun eigen ‘ Flow ‘. Ze gebruikt ook kennis en technieken uit verschillende culturele tradities & disciplines die ze bij verschillende meesters heeft geleerd om tot haar eigen unieke manier van werken te komen.

Wat gebeurt er ?

Op fysiek niveau ontstaat er diepe ontspanning na het los laten van blokkades, angst en weerstand opgeslagen in het onbewustzijn, mind, hart, cellen en lichaam.
Dus je kan na 10 min veel vibratie en tintelingen door je hele lichaam gaan voelen en dan gaat de levensenergie de plekken op zoeken waar je meer los kan laten. Op mentaal niveau word je je bewust van de stroom van gedachten zonder je hiermee te identificeren of wordt het stil en valt de ‘ mind ‘ in rust of wordt het juist geniaal en krijgt inspirationele downloads over dingen die belangrijk voor je zijn. Op emotioneel niveau kunnen vastzittende emoties losgelaten worden. En op spiritueel niveau kan het gebeuren dat je eventueel ontdekt dat je zoveel meer bent dan je denkt dat je bent en kunnen er magische positieve dingen plaats vinden en ook genezing, ookal noemen we dat aangename bij-effecten. Mensen voelen zich lichter, energieker en hangen steeds minder in hun ‘ verhaal ‘ en kunnen na 10 sessies of een paar meer mochten ze daar behoefte aan hebben, niet meer zeggen dat ze niet weten wat ze moeten doen.

In een ademsessie kan er op een praktische manier veel duidelijk worden voor je dagelijks leven waardoor er ook in deze sessie een stuk coaching en integratie zit inbegrepen. Na een eerste sessie proberen kan je zelf besluiten om het proces/ cyclus van 10 sessies af te maken, waarvan 1 of 2 sessies dus onder water zijn met n snorkel in een bad. De cyclus van 10 sessies leidt vaak tot enorme transformatie op elk gebied, werk, relaties, gezondheid, leven vanuit je hart en eigen meesterschap. Als je interesse hebt in een ademwerk sessie en een sessie wilt boeken bij Sayenn lees dan verder.

(Op de cyclus van 9 sessies na de eerste sessie zit 270 euro korting!)

Klanten krijgen bij mij ook soms huiswerk, affirmaties vanuit het ademwerk, oefeningen etc.

Ademwerk vooral goed voor wie ?

  • Mensen die in hun hoofd ‘ vast ‘ zitten en het moeilijk vinden om los te laten maar dat wel willen leren.
  • Als je merkt dat je soms weinig of even niet ademt. Zelfs goed voor je als je asthma hebt of specifieke ” adem-issues”
  • Als je alsmaar dezelfde issues tegen komt en dat niet op schiet. Patronen doorbreken.
  • Goed voor mensen die meer willen voelen, zich verbinden met het hart, rouw-proces en verwerken van verdriet. Ook goed tegen paniek, stress & ‘ overbezorgdheid ‘.
  • prive -sessie is het beste maar ook voor koppels of moeder en dochter, 2 vrienden is dit een hele bijzondere ervaring om samen mee te maken en kan dus als duo ademwerk geboekt worden hier op de site bij Sayenn.
  • Bij gebrek aan levens energie.
  • Ook goed voor mensen die geadopteerd zijn. Of vader of moeder niet kennen.
  • kan ook een goede voorbereiding zijn voor vrouwen die graag kinderen willen of zwanger zijn tot 7 maanden om een veel makkelijkere bevalling te hebben, waar ik al veel voorbeelden van heb mogen zien en meemaken.
  • mensen die zelf met een geboortecomplicatie geboren zijn, keizersnede, tang of vacuum geboorte, navelstreng om de nek, stuitligging etc. ook al gaat het niet alleen over geboorte natuurlijk. Zelfs een “normale” geboorte is nogal een ervaring die een energetische blauwdruk of ” lymbic imprint ” kan achterlaten en ons leven nog steeds be├»nvloedt.

Voor wie is het niet?

Mensen die medicatie nemen of anti depressiva werk ik niet mee. Dit omdat de medicijnen dingen onder drukken en ik juist alles open maak dus dat is counter productief. Dus eerst daar een half jaar vanaf zijn. Ik ben geen dokter en ademwerk kan geen vervanging voor de psychiater zijn ook al wordt er als mensen geen medicijnen nemen wel eens in bijzondere gevallen samen gewerkt met psychologen & psychiaters op hun aanvraag.

Hoe kan ik me voorbereiden op de sessie ?

Na het boeken van je eerste sessie even mailen naar Sayenn@massagemarin.nl om de vragen lijst vragen en invullen en terug sturen voor je eerste sessie. Voor de rest is er eigenlijk geen voorbereiding nodig noch begrip van wat het is, want dat wordt allemaal duidelijk door het een keer te ervaren en Sayenn legt alles goed uit op je eerste sessie.

Goed om gewoon naar je ademsessie te komen ook als je juist hoofdpijn hebt etc of weerstand voelt, wat er wel eens bij hoort want we hebben allemaal wel eens last van iets wat onze vooruitgang saboteert en de mind houdt van twijfel en weerstand, helemaal bij iets waar het moet gaan los laten. Makkelijk zittende kleding en geen zware maaltijden voor de sessie.

! Wel belangrijk is in Amsterdam : geen alcohol / soft drugs 3 dagen voor en na de sessie. Mensen die hard drugs nemen werk ik zoiezo niet mee.

Risk warning : Transformatie!